Növő Hold az Oroszlánban

 

2015. március 2. 0:35–március 4. 12:59

 

Tűz elemű nap, színe a vörös

 

Kedvező hatású: Kos, Ikrek, Mérleg, Nyilas jegyűek számára,

kedvezőtlen a Bika, Skorpió, Vízöntő jegyűek számára

 

Testrészek: szív, a vérkeringés, a verőerek, a hát, a rekeszizom, az alkar

 

A legjobban hasznosulnak: a fehérjék és a termésnövények

 

A legjobban hasznosuló gyógy- és fűszernövények: fehér fagyöngy, kamilla, lestyán, angyalgyökér, aranyvessző, babér, boróka, csicsóka, ezerjófű, diólevél, eukaliptusz, galagonya, gyermekláncfű, kerti borágó, körömvirág, napraforgó, kígyószisz, orbáncfű, levendula, rutafű, rozmaring és az a gyümölcsök közül az alma.

 

Fellépésünk energikusabb lesz, felébred bennünk a színészi tehetség, féltékenységi jelenetekre is sor kerülhet. Nyílt, meleg, mások felé forduló hangulat vesz erőt rajtunk.

Hangulatunkra a luxusvágy, a kényelmeskedés, a játékosság, a költekezés és a bőkezűség jellemző.

Kedvező az ismerkedésre, flörtölésre, hódításra, a kreatív tevékenységekre, tanulmányokra, zenehallgatásra, ünnepségekre, operalátogatásra, fontos döntések meghozatalára.

Kiváló időszak a partikhoz vagy ünnepségekhez.

Megkísérthetjük szerencséket egy-egy sorsjeggyel vagy lottószelvénnyel.

Ezek a napok a legmegfelelőbbek a luxuskiadásokra, a családi ügyek intézésére, a családi kapcsolatok ápolására.

Az éjszakák egyszerre szenvedélyesek és gyengédek. A romantikus hangulat megkönnyíti a párkapcsolatot érintő beszélgetéseket.

Kedvezőtlen időszak mindenre, ami hosszan elhúzódó, hosszú tartalmú, hosszú lefolyású. Nem alkalmas hurcolkodásra, építésre.

Nem jó ezeken a napokon önérzetünket sértő problémákat feszegetni, mert hajlamosak vagyunk a sértődésre.

 

A következő dolgokat érdemes most beszereznünk: ékszer, ajándékok, luxuscikkek, gyertya, gyerekeknek való dolgok, játékok, lakberendezési tárgyak, szerencsejáték-utalvány

 

Egészség

A Hold az Oroszlánban meleg nap, kiszárítóan hat, tehát igyunk sok folyadékot. Hőérzetünk melegebbet érzékel a valóságosnál. Könnyű vagy rövidebb kirándulásra különösen alkalmas napok.

Az emésztőszervek gyógyítását és erősítését már ezekben a napokban el kell kezdeni, hogy a Szűz napjaiban hatásuk kiteljesedjen.

Érzékenyebb a szív, a vérkeringés, a verőerek, a hát, a rekeszizom, az alkar. Az Oroszlán napokon a vérkeringés aktívabb, mint más napokon. A hát jobban fájhat, a szív pedig gyorsabban verhet, mint más napokon.

A gyógynövények, orvosságok, terápiák, fürdők és kenőcsök különösen jól hatnak a fenti a testrészekre.

Ezeken a napokon nem ajánlott a felsorolt testrészeket műteni, és lehetőleg kerülni kell mindent, ami túlterheli a szívet és a keringést. Mondjunk le a megerőltető kirándulásokról.

Gondot okozhatnak az álmatlan éjszakák.

 

Étkezés

Előnyben részesítjük a fehérjedús élelmiszereket. Ilyenkor illesszünk étrendünkbe minél több gyümölcsöt. A következő ételek hasznosulnak a legjobban: bab, borsó, kukorica, paradicsom, tök, lencse, szója, uborka, padlizsán, cukkini, bogyós gyümölcsök, gyümölcs, chili, paprika, füge, avokádó, dinnye, olajbogyó.

 

És így tovább…

 

Te is szeretnéd alkalmazni azt a tudást, amit őseink még ismertek és alkalmaztak? A titkok megismeréséért vedd fel velem a kapcsolatot skype-on vagy email-en!

 

 

Magyar Judit

magyar.judit52

magyarjudit52@gmail.com